zondag 31 mei 2015

Nóg een bijzondere dag...

Vandaag hebben we feest gevierd als gezin en als kerkelijk gezin. Theo en Yvanka Linzey hebben belijdenis gedaan in een feestelijke dienst. Als ouders hebben we gezongen in de band, Arjan verzorgde weer de techniek en Thijs was collecte-assistent. Ellen heeft in de zondagschool geholpen met de verwerking en na de dienst hebben we de hele gemeente op visite gehad thuis op Bluebay.

Al met al een drukke dag, maar heel gezellig, mooi en bijzonder.
Theo heeft vandaag Shavony in het gezin en de gemeente geïntroduceerd, jawel een lieve vriendin en dat zo letterlijk 'op de valreep'. Ook met de ouders van haar hebben we vandaag kennis kunnen maken onder de tarp in de tuin. Meer details en terugblikken volgen nog op deze dag, we houden het nu eerst even bij de foto's en een filmlinkje!

Nu is het eerst tijd om met z'n drieeen nog even een glaasje te doen en terug te kijken op een volle, drukke, gezellige en mooie dag!






  

2 opmerkingen:

Douwe en Stijnie zei

Hartelijk gefeliciteerd Theo met het belijdenis doen van je geloof!
Fantastisch dat je iedereen wilt laten weten dat je een kind van God bent en voor Hem wilt leven en dat je die belofte hebt gegeven. Waar je ook bent, ook als je straks in Nederland bent, weet je dat je nooit alleen bent, dat God altijd bij je is en dat Hij van je houdt.
Ook Ard en Mariëtte hartelijk gefeliciteerd! Wat een mooie en gezegende dag! Eén van de hoogtepunten in je leven.

Dat wordt straks nog extra moeilijk afscheid nemen, Theo,als je Shavony moet achterlaten! Geniet er nog maar even van!

Anoniem zei

Beste theo, van harte gefeliciteerd met het doen van je belijdenis. We wensen jou, Gods zegen toe! En waar je ook heen gaat God is altijd bij je.

Als je in nederland bent mag je best eens een keer een weekend komen hoor. We hebben genoeg slaapzakken van jullie op zolder liggen!!

Ard en Mariette, jullie natuurlijk ook gefeliciteerd met deze feestelijke dag.
Gtoeten MArk en Anja