woensdag 3 juni 2015

Hieperdepiep hoera

Vandaag vierden we de verjaardag van Ard. Met z'n allen vroeg uit bed, vanochtend. Zoals altijd... vonden we toch nog genoeg tijd om rustig te feliciteren en cadeautjes te geven. Theo was ook al vroeg present, want Ard zou gaan duiken met Jelte en Theo zou ze wegbrengen. Wat hebben we er toch een lol van dat hij zijn rijbewijs heeft! Jammer dat we er maar zo kort van kunnen genieten.

Natuurlijk wilden de mannen lionfish jagen. Alleen was er niet zoveel vis te zien. Zou het dan toch zo zijn dat de populatie kleiner wordt?
Helaas, nee. Want na het duiken sprak Ard een duikinstructeur uit Boka, die vertelde dat hij gisteren was gaan duiken, van Boka naar Blue Bay. En een grote lionfishes dat ze gevangen hadden!
Tja, dat noemen ze: achter het net vissen, Ard.

Ellen had vandaag bolodag op school. Ze vond dat het heel goed uitkwam, net op papa's verjaardag. Voor de zekerheid had ze maar een flinke doos meegenomen om lekkere bolo mee naar huis te kunnen nemen. Dat was haar aardig gelukt. Zo konden we vanmiddag genieten van een heerlijk stukje cake en hebben we morgen ook nog wat.

Verder hebben Arjan en Ellen een soort van examen gedaan voor judo. Als het goed is heeft Arjan zijn bruine band gehaald. Hij hoort het over een paar weken officieel. Ellen gaat eerst voor de gele band. We zijn er alleen nog niet helemaal uit hoe we dat dan gaan doen als Theo weg is. Nog eens even op puzzelen...

Dan gaan we nu een spelletje Rummikub doen met Theo. Ons vaste avond-ritueel. Het is dat tie bijna weggaat, daarom laten we hem maar steeds winnen... Offe is het toch anders?

2 opmerkingen:

Douwe en Stijnie zei

Ha Ard, Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag uit Uganda!
Een goed en gezegend jaar toegewenst!

Laura zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.