dinsdag 13 mei 2014

Wandelen

We hebben onze gezamenlijke hobby maar weer eens opgepakt. In Nederland liepen we ook vaak een rondje. Hier kwam het er bijna nooit van. Het leuke van samen wandelen is ook dat je dan ff samen kunt praten. Althans, als je niet te hard loopt.
Dus gisteravond hebben we de nieuwe wandelroute op Blue Bay uitgeprobeerd. Een leuke trail. Van mij mogen ze nog meer aan gaan leggen.
eerste poging om een collage te maken...

Theo heeft vandaag zijn Nederlands examen gehad. Het waren geen interessante teksten, vond hij. Maar verder ging het wel goed. Morgen wiskunde. Zou voor mij een ramp zijn, maar hij draait er zijn hand niet voor om. Al sloeg Arjan hem zopas na het eten nog wel even met een formule om de oren...

Thijs heeft loten meegekregen van school, ze willen het schoolplein opknappen en daar is geld voor nodig. Alleen zijn ze 10 gulden per stuk, dat wordt een stuk moeilijker om te verkopen... Gelukkig hoeft hij er maar 5 te verkopen.

Arjan bouwt aan zijn maquette. Hij is nu aan het verven. Had een beetje moeite om de goede kleuren te vinden. Donkergroen werd bruin, in zijn ogen. Waar ken ik dat toch van?

Geen opmerkingen: