vrijdag 15 november 2013

Vol verwachting klopt ons hart...

Morgen gaan we wel even kijken bij Sinterklaas. Thijs en ik! Ellen naar de Zeeverkennerij en wij lekker de stad in. Onze gekleurde Pieten op de foto zien te krijgen... Al weet ik niet hoe laat één en ander plaatsvindt. Want nergens kun je die info vinden. Als je googled op intocht Sinterklaas, dan krijg je wel allerlei hits met intocht van Koning en Koningin, maar dat bedoel ik niet. Die intocht gaan we maandag meemaken.
Dus we gaan op de gok, als we Ellen afgezet hebben. Meestal begint die happening al vroeg: een uur of 8 in de morgen. 2 jaar geleden kwam de regen met bakken uit de lucht, hebben we nog zitten schuilen onder een kraampje...

Vanmorgen had ik het niet druk. Dat wil zeggen, 2 patiënten voor 8 uur. Tot een uur of 10 niets meer. Toen die 2 die terug moesten komen voor de bloedsuiker, 2 uur na het eten. En na half 11, ik wilde al bijna opruimen, kwamen er nog 3 patiënten. Handig...
Op het Lab was het lichtelijk chaotisch: we hadden een apparaat kaduuk. Gelukkig was het te repareren, maar de boel stond wel een beetje op zijn kop.

Ellen heeft zich thuis vermaakt. Ze had gister een schilderij gekocht, die je dan op nummer in kunt kleuren. Ze is er een tijd zoet mee geweest. Schoteltje wat ze gebruikte voor de verf is rijp voor de container. Maar het schilderij is best leuk geworden. Ze was ook nog even naar de baai geweest, vertelde ze. Ze vindt het eigenlijk prima, zo'n dagje.

En nu hebben we echt weekend. De presentatie voor zondag is af. Glaasje rosé is op. Relax.

1 opmerking:

Edward zei

Om negen uur komtde stoomboot aan in de haven