maandag 4 november 2013

seaquarium!!


Ellen en Thijs mochten vandaag met Renske mee naar het Seaquarium. Het was een groot succes. Allebei zaten ze vol verhalen van wat ze gezien en gedaan en gedurfd hebben. Heerlijk om dat enthousiasme te zien!
Je zal maar lekker een dagje vrij zijn...



De dolfijn gaat Ellen een kusje geven, wat een ervaring!
zeesterren
flamingo's aaien


haaien voeren


Gelukkig vond Renske het ook leuk. Ze hebben zich er uren vermaakt. Tot ze met spoed naar Yudaboyu moesten gaan, want daar hadden we een afspraak, waar Ellen ook bij moest zijn. Het kwam allemaal goed. We waren best snel klaar daar. Ellen mag een ritalinnetje erbij nemen, om 's middags beter geconcentreerd huiswerk te kunnen doen.
Maar vandaag lekker niet, ze hadden allemaal vrij. Dus wilde ze graag nog even naar de baai om kwart voor 4. Renske zou er ook heen gaan. Ik had Ellen bij de baai afgezet. Ben naar huis gereden. Waar Thijs en Renske nog waren. Thijs bleef liever thuis. Renske ging snel naar de baai. Maar toen kwam Ellen al weer aangelopen, die had daar niemand gevonden. Omdat Renske nu wel bij de baai was, ging Ellen toch maar weer, lopend. Ze was amper de hoek om, richting de golfbaan, of daar kwam Ard aan. Die heeft zich snel omgekleed en is ook naar de baai gegaan. Hoe komisch kan het gaan! Om half 6 waren ze allemaal weer thuis, zodat we op tijd konden eten. Met nog steeds meer dolfijnen-verhalen...

1 opmerking:

Anoniem zei

Ohh wat gaaf zeg dat seaquarium! Leuk dat jullie dit zo allemaal samen doen.
Nog veel plezier!

Groetjes Marry en de rest.