maandag 11 november 2013

Feestje!

Vanavond zijn we, gezellig met z'n tweeën, naar de verjaardag van Margriet geweest. Feestje op Pirate Bay.


Je zal je verjaardag maar vieren op Curaçao. Dat kan als je stewardess bent. En dan neem je natuurlijk 2 vriendinnen mee! Kort maar krachtig, dat wel. Gister gekomen. Vandaag lekker genoten van strand, zee, zon en stad. En morgenmiddag weer vertrekken.
Maar zo konden wij dus mooi Margriet haar verjaardag meevieren. Heel gezellig, met je voeten in het zand.

Verder was het weer eens een hectische dag. Arjan en Ellen hadden Target, vanmiddag. Gelukkig kunnen ze nu meerijden naar de kerk met Arko en Corine, die samen met Bob de leiding hebben. En dan heeft Rianne ze nog naar Veeris gebracht...
Kiet was hier, omdat zijn moeder in Nederland is, en oma dan een beetje rust heeft. Dus om kwart voor 5 heb ik Thijs en Kiet in de auto geplant. Grote pan met nasi achterin, kroepoek en satésaus. Op naar de kerk, want ik had beloofd om voor vandaag te koken. 15 man, ongeveer... De pan was bijna leeg, een goed gevoel. Als alles op is denk je dat het te weinig was, als de pan nog halfvol is denk je dat het veel te veel was, ook zonde.

Toen door naar de judo. Het was rustiger bij de weg dan 2 weken geleden. Toen deed ik er eindeloos over. Nu waren we net voor half 6 bij judo. Dan zit ik daar anderhalf uur te koekeloeren. Krant gelezen, boek op de e-reader gelezen. Hèhè, eindelijk 7 uur. Snel naar huis.
Wel leuk om dan Thijs alleen in de auto te hebben, dat gebeurt niet zo vaak. Dan hebben we heel serieuze gesprekken. Nu bijvoorbeeld over ziek zijn, naar aanleiding van Kiet zijn moeder. Waarom is ziekte er? Zo duik je zomaar de diepte in, over de oorzaak van ziekte en dood.


Geen opmerkingen: