vrijdag 22 november 2013

Naar de kinderafdeling!!!

Normaal zou zo'n titel je vast laten schrikken, maar hier is het goed nieuws! Het zorgen-mannetje mocht vandaag van de IC af en naar de kinderafdeling. Ik krijg net een berichtje door en weet verder niet veel meer, maar dat is wel goed nieuws voor het slapen gaan!!

De werkweek zit er op, zelfs voor de jongens die tot 21.00 uur hun judotraining hadden. Mariette viert alvast het weekend en een verjaardag met een etentje en ik (Ard) heb oppasdienst. De jongste kids hebben de DVD Sinterklaas en het geheim van het grote boek gekeken met chips en sap. Thijs kent al hele delen uit zijn hoofd maar kruipt toch soms haast in de TV om maar niets te missen.

 
Vanavond heb ik de zoo-keeper (container voor Lionfish) maar weer eens verfijnd. de laatste keer deden de vissen nog verwoede pogingen om de buis weer uit te zwemmen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Nu heb ik met een trechter een mooie en haast onneembare ingang gemaakt. Dit weekend maar weer eens proberen of het een beetje wil. De pickup wilde al even iets lastiger starten, bleek vandaag de accuklem bijna door te zijn... het lijkt wel of die dingen hier door de lucht opgevreten worden of zo. Gelukkig was het niet de eerste keer en had ik al wat handigheid er in gekregen.


Na een heftige start is de werkweek gelukkig wat rustiger verlopen. De koning zit in Colombia en gaat straks nog buurten in Venezuela en de zr.ms. Amsterdam ligt standby ergens tussen Cur en Ven in. Vanmiddag vloog de boordheli weer rond boven het eiland.

In het nieuws komt Rudsel (nwe domi van de IRK) geregeld langs, op radio en de geschreven pers hebben we hem al een paar keer gehoord en gezien. Gisteren heeft de gemeente ingestemd met een beroep op Rudsel en zondag wordt hij dan bevestigd.

Morgen gaat Ellen hiken met de 5-kamp. Ze starten dit jaar met een heuvelklim op Ronde Klip. Dan sta je haast al op Bonaire, zo oostelijk ligt dat. Dat betekent om 8.00 (op zaterdag!) op school klaarstaan. Omdat ik toch nog een nieuwe band op moet halen heb ik me opgeofferd en zal ik de kids wegbrengen.

Geen opmerkingen: