maandag 25 november 2013

Cadeautje...

Stonden we nog even te praten met onze vriend de chirurg, zegt hij: Zou je het kind niet nog even willen zien nu hij op de kinderafdeling is?
Ja, graag, als dat mag....
Maar wij waren er allebei van uit gegaan dat dat niet zou mogen. Nou ja, zegt hij, lijkt me dat dat zeker wel mag, als je er zo dicht bij betrokken bent geweest.
Dus heeft Ard snel nog een cadeautje gekocht bij de Vreugdenhil en kijkt hij of hij morgen nog even op bezoek mag gaan. De moeite waard om het te proberen!
Toen Ellen dat hoorde zei ze: Maar dan moet ik toch ook mee? Haha, die zag het wel zitten. Ze kijkt alle afleveringen van Uitzending Gemist die over kinderen en ziekenhuizen gaat.... dan is dit helemaal een buitenkansje.

Vanmiddag was het weer een race tegen de klok. Snel, snel de kinderen halen bij Ard, want het was weer maandag: dan lukt het zeker niet om op tijd klaar te zijn. Daarna bij de Centrum langs om boodschappen te halen. Naar huis, eten koken. Ondertussen Thijs en Kiet helpen om zinnetjes te maken in het Papiamentu. En dan ook nog Ellen vooruit helpen met haar staartdelingen. Zodoende was het 2 uur geweest dat we zaten te eten. Theo kwam thuis, die kon zo mee aanschuiven.
Na het eten 3 wassen opvouwen en opruimen, bedden opmaken, de afwas doen. Daar hebben de kids mooi mee geholpen!
Om 4 uur, hup, in de auto. Arjan en Ellen naar de kerk brengen voor Target. Een flinke tropische bui trotseren. In één stroom door naar de Albert Schweitzer voor een gesprek met Thijs zijn juf.
Die was best tevreden over Thijs. Alleen gaan we een plan bedenken om hem structureel aan het oefenen te krijgen, want dat heeft-ie echt nodig. Elke dag even woordjes oefenen met Bloon, maar ook met schrijven. Want je moet toch in elk geval leesbaar kunnen schrijven...
De jongens hadden een lekkere mac-chicken gekregen van de Mac, tegenover de school. Want na het gesprek gingen we gelijk door naar de judo. Alwaar we veel te vroeg arriveerden. Gebeurt anders ook nooit! Geeft niet, ze moesten nog omkleden en er was toch al een groepje aan het trainen.

En zo vloog de dag voorbij...

Geen opmerkingen: