donderdag 21 november 2013

ook goed nieuws!

Uit het ziekenhuis hebben we nog niks naders gehoord. Dat betekent dat de toestand nog hetzelfde is... Weer wachten.
Maar we hoorden ook goed nieuws. Een broer uit onze gemeente, die in Duitsland is geopereerd aan zijn rug, is flink aan de beterende hand. Die operatie was hard nodig, maar het blijft een spannende aangelegenheid. Nu zijn we anderhalve week verder en is hij al goed opgeknapt. Morgen gaan de hechtingen eruit en met een beetje geluk komen ze dan maandag weer naar Curaçao. Waar de verdere revalidatie dan gedaan kan worden. Ik ben zo blij voor hun!!

Vandaag had ik een extra dagje lab, omdat collega Josepha vakantie heeft. Gelukkig was het niet zo gestoord druk als maandag. Al hoefden we ons ook vandaag niet te vervelen. Geen gekke dingen, geen kinderen om te prikken. En ik kon om kwart over 12 weg, dat is mooi op tijd...
Toen belde Ard dat hij nog iets op moest halen van huis, dus dat hij met Thijs naar huis ging. Kon ik Ellen oppikken en ook zo doorrijden naar huis.
Waar ik vanmiddag maar eens moed vatte om alle losse zooi op te ruimen. Overal slingerden papieren, boeken, spelletjes. Tijd om de bezem er door te halen. Dat kost alleen zovéél tijd.
Ellen moest haar eigen kamer doen. Ze mag nu 's middags een Ritalin erbij. Dat scheelt een hoop! Meestal is het voor huiswerk. Nu kon ze de concentratie mooi gebruiken voor het opruimen. Het ziet er weer keurig uit. Wat een verschil! Ik heb haar een dikke knuffel gegeven... (en wat lekkers)

Ard kreeg nog een leuke foto van maandag jl toegestuurd...
 

Toen we zouden gaan eten, vanavond, vlogen er ineens allemaal dikke zwarte vliegen boven tafel. Soms gebeurt dat. Zo smerig. We weten niet waar het aan ligt. Het zou kunnen zijn dat er bij de Landfill (de stort) weer iets fout is gegaan.
Verder zwermen de muggen (neefjes voor de Groningers) in grote getale rond. Nu zetten we de citronella spiralen weer neer op de porch. 's Avonds voor het eten. Jammer dat die vliegen daar niks om geven. Maar de muggen verdwijnen er wel van. En dan nog een paar citronella kaarsjes aan. Het lijkt wel winter...

Geen opmerkingen: