woensdag 27 november 2013

Rustiger?

Terwijl de jongens zo langzamerhand weer helemaal in de toetsvoorbereidingsstand komen, wordt er nu weer meer nagedacht over kerst, vakantiedagen en vieringen... Het gesprek gaat over diners en kerstgala's, wanneer de laatste schoolactiviteiten zullen zijn en de Top 2000. En het is nog maar eind november!

We hebben lootjes getrokken voor Sinterklaas, dat komt er ook nog tussendoor, en er moet nu geknutseld gaan worden op surprises.. De stress kriebelt al wat. Theo geniet na van Ajax-Barca en de regen spoelt weer overvloedig door de tuin. Elke dag hebben we nu weer dikke buien en het is behoorlijk onbestendig. Lastig voor de was maar makkelijk voor Arjan. Hij hoeft nu alleen maar op de porch te gieteren.

Ik (Ard) werd vanmorgen van de wekker wakker...dat was al een dag of 10 niet meer gebeurd. Zo'n ontmoeting gisteren heeft dus wel heel wat invloed op je rust en emoties! Nu hopen dat het zo blijft de komende dagen.

Vandaag is er weer heel wat bekend volk op het vliegtuig gestapt. Mijn ouders zijn weer terug richting Nederland en een paar uur later volgden de gasten (met Arke) en de Nederlandse delegatie voor de bevestiging van Rudsel. Het is nu weer tijd voor soppen en wassen (tussen de buien door). We zweten wel even wat minder maar helaas moeten we het weer doen met een koude douche... Overdag warmt het water te weinig op en dan spoelen er 's avonds voor je gevoel gewoon ijsblokjes van zo'n 25 graden door de leidingen.  Da's hier echt heeeel koud.... 

Geen opmerkingen: