zaterdag 23 november 2013

ontmoetingen

Vanmorgen zijn we nog even naar de mensen geweest die ook betrokken waren bij de reanimatie. Het goede nieuws vertellen dat het jongetje naar de kinderafdeling mocht, gisteren. Vandaag zouden ze weer terug gaan naar Nederland, wel fijn dat dat nu kan met de geruststelling dat het allemaal de goede kant op gaat met 'ons' zorgenkindje.
Zo leuk om elkaar te spreken en ervaringen uit te wisselen. Terwijl we zonder dat drama nooit met elkaar gesproken zouden hebben... Alhoewel, we hadden ze natuurlijk ook gewoon bij de baai kunnen treffen. Alleen was dit wel anders.

Ellen had vandaag een klim, met vijfkamp. Het was wel kort, vertelde ze, maar wel leuk. Ze gingen echt met touwen klimmen. Daarna ging ze nog bij Daniël spelen.

Hier moest eerst een hoop gedaan worden in huis. Afgelopen week was ik nergens aan toe gekomen. Was de was net bijna droog, kregen we een dikke bui. En zo ging het de hele dag door. Een poos droog, dan weer een plensbui. Dus die was hangt nog steeds aan de lijn... Balen!


Ard ging vanmiddag met Arjan en Thijs naar de baai. Een poging doen om lionfish te vangen. De oogst: 3 kleintjes.
Thijs kreeg het voor elkaar om op een peddelboard te staan. Lekker door de baai peddelen. Hij deed het prima! Op de foto's ziet het er heel makkelijk uit, maar ik denk dat het in de praktijk nog best lastig is.

Geen opmerkingen: