donderdag 7 november 2013

Wat vliegt de tijd...

In meerdere opzichten. Vanmiddag hebben we Renske uitgezwaaid, onderaan de trap op Hato. Ruim anderhalve week, het vloog voorbij. Het is wel echt heel erg leuk om eigen familie op bezoek te krijgen. We hebben het altijd gezellig met onze gasten, maar dit was wel speciaal. Echt genieten!
Gelukkig hebben we geen tijd om te treuren, want morgen komt Rianne. En die voelt bijna als familie... In maart was ze teruggegaan naar Nederland. Ook die tijd is omgevlogen. Ze is daar heel hard aan het studeren gegaan. Nu is het tijd voor de volgende stage, op Bonaire. Maar eerst een paar dagen acclimatiseren bij ons. Nou, dat gaat wel lukken. Hopi leuk! Lekker even tijd om bij te kletsen, want skype is leuk, maar alleen als het werkt. Vanmorgen deed de microfoon het weer eens niet. Ik moest alle antwoorden intypen. Niet handig.
Verder werd ons oudste nichtje vandaag 18 jaar. Een mijlpaal. Niet te geloven hoe snel die jaren voorbijgevlogen zijn. Zo zit je met een baby in je armen, zo zijn ze volwassen. In elk geval voor de wet.... In april hoopt Theo dan 18 te worden.

Thijs heeft vandaag ook een mijlpaal bereikt: hij heeft met de AVI-toetsen het hoogste niveau bereikt. Zóóó trots! Super dat het gelukt is. Volgende week een lekker ijsje eten bij Bella Italia...

We hadden amper Renske op Hato afgeleverd. Met enige vertraging, want de computers vielen uit. We hebben een uur staan wachten. Overigens hadden we het heel gezellig. Ook de moeder van Thijs zijn vriendje kwam, die gaat even voor een week naar Nederland voor haar gezondheid. Grappig dat ze net in hetzelfde vliegtuig kwam te zitten.
Reden we richting huis (eerst nog even boodschappen doen) begon het te regenen. Waren we met de boodschappen thuis, begon het te plenzen. Toch wel regentijd, geloof ik. We kunnen nu al wel met zekerheid vaststellen dat november een stuk natter is dan oktober. Er is in deze eerste week meer regen gevallen dan in de afgelopen 3 maanden bij elkaar... Scheelt in elk geval plantjes water geven!
doosje muesli uitzoeken, want we hadden yoghurt meegenomen. Wat een traktatie!

mmm, lekker!

en Ellen kiest deze, morgenochtend bij het ontbijt. O wat zal dat lekker smaken.

2 opmerkingen:

Rosemarijn zei

Rianne komt eraan!

Mariëtte Vreugdenhil zei

hopi gezellig, met Rianne!!