zaterdag 30 november 2013

Sinterklaas en bbq...

Wat hebben die 2 met elkaar gemeen? Haha, vandaag hebben allerlei Sinterklazen in huize Vreugdenhil voorbereidingen getroffen. Cadeautjes zijn gekocht, ideeën worden geboren. Alle creativiteit borrelt op. Ik heb zelfs alles al ingepakt. Wat ben ik blij dat ik niet meer voor iedereen alles hoef te doen! Ellen een beetje op weg helpen, Ard helpt Thijs. De meest creatieve geesten hier zijn de grootste 3 mannen. Ben benieuwd wat er dit jaar in de zak wordt gestopt.
Het was erg gezellig om met Ellen te shoppen bij Zuikertuintje. Daar liepen allemaal zwarte Pieten. Verder was het er gezellig druk. Ellen moest voor school nog iets hebben en ook voor het Kerstdiner met de Zeeverkenners. Is allemaal gelukt, een lekker gevoel.


Het blijft een bijzondere ervaring om dan van de Sint-perikelen zo een barbecue in te duiken. Maar dat kan hier dus. Vanavond kwam onze tijdelijke dominee, Arjen van der Scheer, bij ons eten. Een afscheidsetentje, want dinsdag vertrekt hij weer naar Nederland. Ook dit was erg gezellig! We hebben al die weken goed contact gehad met elkaar. Jammer om dan toch weer afscheid te moeten nemen.


Theo en Arjan hebben de smaak te pakken van het bbq-en. Zij zorgen er tegenwoordig voor dat het vlees gaar wordt. En dat kunnen ze prima!
Het zijn sowieso wel handige jongens, want ze helpen iedere zaterdag mee om het huis enigszins schoon te krijgen: soppen, zuigen, dweilen. Muziekje aan van de Top-2000 en zwaaien maar met die sopdoek. Toppie!


Geen opmerkingen: