zaterdag 31 mei 2014

Zaterdags...

Vanmorgen hoefden we niet naar de Zeeverkenners te racen, dus konden we in alle rust opstaan, ontbijten en de dag beginnen. Theo was er van schrik vroeg uit. Thijs daarentegen sliep schrikbarend lang uit.
Ellen was ook al op tijd uit de veren, ondanks dat ik haar gezegd had dat we ons niet gingen haasten. Ze kon bijna niet wachten om de stad in te gaan.
We zijn met z'n tweetjes mooi geslaagd: Ellen heeft van haar kleedgeld een jeans gekocht, een paar schoenen en een ringetje. Nu is haar geld weer op. De schoenen waren dan ook van een prijs waar ik het zelf niet voor gedaan zou hebben, maar ze is zelf de baas over haar geld. Het waren "new arrivals" dus ja, dan betaal je de hoofdprijs. Ze zijn ook wel leuk, dat is waar.
sorry, de foto wil niet gekanteld... maar het is wel duidelijk :)

Vanmiddag kwamen Kirstens ouders met een koffer vol spullen. Het paste zelfs niet eens in 1 koffer... Voorlopig hebben we weer heel veel leesvoer! Verder zaten er de andere Wii-dvd's bij, dus nu staan de jongens weer te tennissen en andere sporten te doen.
Ook hebben we nu fatsoenlijke lampjes naast de bedden in het appartement. Ard en Arjan hebben ze in sneltreinvaart en vakkundig in elkaar gezet. Ik zou niet weten hoe ik al die spullen hier had moeten krijgen! Dus bij dezen nog een keer: hartelijk dank!!

hé, hij doet het!

En als laatste actie op deze zaterdag, vanwege het 45-jarig huwelijk van Ard zijn ouders mochten wij hier ons eigen feestje maken: we zijn heerlijk uit eten geweest bij de Buurvrouw. De rest van de familie heeft in Nederland gekampeerd, dat zit er hier voor ons niet in... Maar dit was een heerlijk alternatief.

de mannen kozen de kipspies, die krijg je dan aan een spies hangend boven je bord

Geen opmerkingen: