zaterdag 17 mei 2014

Strand en meer!

Vandaag zijn we lekker naar de baai geweest. Was voor mij al weer bijna 2 weken geleden, hoogste tijd dus... Thijs moest verplicht mee, vervolgens vermaakt hij zich prima. Theo ging thuis aan het oefenen met examens. Tenslotte moet er nog een examen scheikunde, biologie en geschiedenis gemaakt worden, de komende week. En zondag is bij ons echt rustdag.
Ellen was vanmorgen naar de Zeeverkenners. Ze is, heel stoer, nu bij de junioren. Dan worden de opdrachten allemaal wat moeilijker. Ze moest bijvoorbeeld 3 meter ver-springen. Was even oefenen geweest, maar toen was het wel gelukt, vertelde ze. Ze was er blijkbaar ook wel aan toe om een stapje hoger te gaan, want ze was laaiend enthousiast. Heerlijk. Vanmiddag kwam ze natuurlijk ook naar de baai. Die laat zo'n gelegenheid met gezelligheid niet liggen.
Want Anton en Henriët waren er met de kinderen en vrienden van hun die uit Nederland over zijn, verder nog een stel dat we kennen van de kerk: Mark en Hanneke met kids en wij. Het was best rustig voor de zaterdag, maar dat vonden we niet erg.
Ard heeft nog een lionfish gespeerd en hem daarna aan een murene gevoerd.

Aan het eind van de middag zijn Ellen en ik naar een voorstelling geweest van "de Gelaarsde Kat". Het was bij landhuis Klein St. Michiel, hier dus vlakbij. Daar speelde een vriendinnetje van Ellen in mee, meisje van de kerk. Ze laten het verhaal dan lopen terwijl je een wandeling maakt. Steeds een stukje van het sprookje. Heel knap. En heel leuk om mee te maken.
Aliyah was één van de vertellers van het verhaal, mooi geschminkt en mooi aangekleed! Daar hebben we natuurlijk een foto van gemaakt:

Geen opmerkingen: