vrijdag 25 december 2015

Kerstfeest!

Vanmorgen werden we al vroeg gewekt. Niet door de muziek, maar door een flinke regenbui. Ik heb nog geprobeerd om weer te slapen, maar dat lukte niet. Ach, dat betekende vroeg aan de thee en relaxed de dag beginnen. Ook fijn.
We hadden pas om 10 uur kerk, aangezien de Papiamentstalige gemeente vandaag geen dienst had. Eerst hadden we het lied 'Als alles duister is', door de mannen. Thijs: "Het was een krachtig lied". Ik bedoel maar... het was mooi.
Als alles duister is... 3 stemmig


en de boekjes voor de kinderen
We hadden alle tijd om de dienst rustig af te maken en daarna hadden we een lunch met elkaar. Wij hadden de kipkerriesalade meegenomen, nog altijd een succes-recept. Er was ook een ijstaart, die was nog sneller op :)

Vanmiddag werd er Top-2000 geluisterd, een hoogtepunt voor sommige leden van de familie. En spelletjes gedaan.

Padvinderen

Arjan probeert vals te spelen, maar wordt gesnapt...

Uiteindelijk hebben we gezellig met elkaar gegeten, ham di Pasku. Dit is een hele ham, uren gestoofd in de pan. Met sla, witlof en aardappelbolletjes. Als toetje hadden we ijs met chocola....Al met al een fijne feestdag!

1 opmerking:

christine mostert zei

Leuk verhaal...je kent mij niet maar op de 2e foto ben ik de mw in het blauwe truitje! Ik was daar ook in de kerk met kerst op curacao samen met 2 dochters en van een haar gezin met 3 kinderen. Mooie dienst inderdaad...ik ben inmiddels weer in nederland met 1 dochter en 1 kleindochter. Hannah Bouthisma-Mostert met haar man en 2 kinderen nlijven tot 14 jan. Hartelijke groeten van Christine Mostert-Holsappel uit Schipluiden