dinsdag 25 november 2014

En dan Ellen!

Ellen is heel creatief. Ze knutselt graag en met allerlei materialen. Soms neemt ze daarvoor haar eigen broek... maar of dit nu helemaal geworden is wat ze bedoelde??
Valt natuurlijk ook niet mee om dit in bed te organiseren, met een zaklantaarn erbij. Misschien is het handig om de volgende keer je moeder te vragen om te helpen, Ellen? Met een paar tips hoe je een broek recht af kunt knippen.
Ach, ook hiervan leer je. Allebei. Bijvoorbeeld geduld hebben en je kalmte bewaren.

Voor de rest knutselt ze hard aan een Sinterklaassurprise. Verboden om haar kamer binnen te komen! Ze heeft vanmiddag de allergrootste doos meegenomen die ze bij de Centrum kon vinden. Spannend.

Thijs heeft voor school al een surprise gemaakt toen hij (samen met Ellen) zondag bij oom Herman en tante Anja was. Cadeautjes hadden Thijs en ik zaterdag al gekocht, tijdens een gezellige moeder/zoon-ochtend. Waarop ook nog snel een paar schoenen zijn gescoord voor Thijs. Hard nodig, want van het vorige paar was de halve zool al los. Kon dus echt niet meer.

Ard traint her en der. Hij heeft in de afgelopen week op San Juan gezeten, bij Boca Sami en gisteren zelfs bij de Dolphin Academy. Thijs en Ellen waren al jaloers, maar helaas had ook papa niet bij de dolfijnen mogen zwemmen. Het was training voor het personeel, niet voor de dolfijnen...
Nu "traint" hij weer UNA studenten. Dat is tenminste lekker dicht bij huis!

En dan nog een paar leuke foto's van Thijs, die samen met papa lekkere pizza's heeft gemaakt. We kregen 10 pizza-bodems. Een mooie gelegenheid om "pizzeria" te spelen.

O, wat was dat lekker!

Geen opmerkingen: