dinsdag 28 juli 2015

200 kinderen...

Vandaag had Ard weer eens iets heel anders: 200 kinderen bezig houden. Gelukkig waren er ook heel wat begeleiders bij. Het was een vakantie-plan-actie. Via-via gekregen. Dat soort activiteiten heb je hier veel, want net zoals wij, zijn er veel meer mensen die niet op vakantie gaan. En dan heb je je kinderen een week of 5 bij huis lopen, dat is best lang. Plus dat ouders dan ook vaak zelf moeten werken. Zo is het fenomeen Vakantie-plan opgekomen. Best een leuk idee, maar vaak kost het wel een paar honderd gulden om je kind een week onder dak te hebben...

In elk geval mocht Ard dus zo'n groep kinderen vermaken. Met alle spellen die hij her en der al gebruikt en uitgeprobeerd heeft. Telkens aangepast aan de groep. Het blijft leuk, zo ook vandaag. Meestal doet Ard de activiteiten bij een baai, maar vandaag was het in Punda, op het Wilhelminaplein, dus midden in de stad.


Thijs in de C van Curaçao

Thijs mocht mee, hij kon af en toe een beetje helpen en vooral meedoen.

Arjan had een andere bezigheid: kajakken met Ryan. Hij kwam terug met een lekkere kleur op zijn gezicht. Weer eens wat anders dan computer-bezigheden bij Uniek Curaçao. Morgen gaat hij nog een keer mee.

Geen opmerkingen: