zondag 12 juni 2016

Zeeverkennerij

Gister heeft Ellen afscheid genomen van de Zeeverkennerij. Ruim vier jaar heeft ze daar meegedraaid, met veel plezier. En voor meelezers op Curaçao: het is echt een aanrader. De sfeer op de Zeeverkennerij is supergoed. Welk niveau je op school ook hebt, welk etiketje je ook hebt gekregen, bij de Zeeverkennerij kun je meedoen, word je aanvaard zoals je bent en worden je talenten aangesproken. Zo ook bij Ellen.
Ze is een sportmeisje, kreeg als advies mee om in Nederland een atletiekvereniging op te zoeken. Dus dat gaan we zeker doen.
Verder werden Ellen, en de andere twee junioren die afscheid namen, in het zonnetje gezet. Ten voorbeeld voor de andere, jongere, meisjes. Dat ze zo enthousiast mee hebben gedaan met alle activiteiten lag zeker ook aan de organisatie zelf.
Een dikke pluim voor de Zeeverkennerij Mgr. Verrietgroep Curaçao!Na het afscheid op Brakkeput zijn we naar Zuikertuintje gegaan. Want de kids hadden bij Target, vorige week, een paar bonnen gekregen: Bruna, Jamin, Bella Italia. Aangezien de dagen voorbij vliegen, was dit dé gelegenheid om de bonnen te verzilveren. En zo hebben we genoten van het lekkerste ijs van Curaçao en hebben Ellen en Thijs een dikke zak snoep en leesvoer voor de komende dagen.
Dat was dan tegelijk de laatste keer Zuikertuintje...

heerlijk zonnige foto van een zonnig meisje

Geen opmerkingen: