woensdag 24 oktober 2012

even kort

Want het is al laat! We hadden een mooie Bijbelstudie avond. We waren met wel 15 mensen, denk ik. Dus zijn we na gebed en Bijbellezen in 2 groepen uit elkaar gegaan. Ard zat met een stel op de porch van het appartement en ik zat met de rest op onze eigen achterporch. Wij hadden het over  boze geesten, hoe ga je om met alternatieve geneeskunde, gebed... Er waren veel nieuwe mensen bij. Maar een positieve sfeer, echt fijn.
Ik had een lekker koek gebakken. Tja, met zoveel mensen is tie gauw op. Morgen nog maar eentje bakken, want de kinderen hadden ook al een stukje gereserveerd. Ik had ze al wel gewaarschuwd dat ik niet wist hoeveel mensen er zouden zijn.

We kregen een mailtje van de mentor van Theo dat het wel heel erg gezellig wordt in de klas. Daar moet eerst wat aan gedaan worden. Mooi als hij zich thuis voelt in de groep, maar er is een grens bereikt. Tijd om te praten.
Thijs heeft een serie boeken van Ellen ontdekt. Die is helemaal into lezen. Neemt het boek mee naar school, als hij dan klaar is met rekenen, kan hij in dat boek gaan lezen. Inmiddels is hij al in het tweede deel bezig. Er zijn er 4, dat schiet dus al op.
Ellen is hard bezig om verkeer te leren. Verkeer te water. Wel grappig, het is een 'methode' speciaal voor Curaçao. Helemaal aangepast. Ze leert dan ook van CPA en CDM... Iemand een idee?? CPA: Curaçao Port Authority  en CDM: Curaçao Dok Maatschappij. Het leukste is dan dat ze straks 2 keer naar de verkeerstuin mogen. Om uiteindelijk verkeersexamen te doen.

Ard heeft vandaag voor de verandering een les gegeven op de UNA. Was erg leuk geweest, weer eens lesgeven aan HBO-studenten.
Zo gebeuren er steeds weer verrassende dingen!

1 opmerking:

Stijnie zei

Fijn dat er zoveel waren op de bijbelstudieavond!
Fijn om samen te studeren op welke weg hij wijst in ons leven en te ervaren hoe groot Gods liefde is voor ons.
Is de nieuwe koek al gebakken? ;)