zaterdag 13 oktober 2012

Zonder kinderen...

eerst de buit van vrijdagavond verdelen... iedereen een shirt... one size fits all


Vanmorgen heeft Ard de kinderen alle 4 naar Ben en Norin gebracht. Wij mochten een dag samen uit. Dat aanbod is te mooi om af te slaan, natuurlijk.
Dus tegen de middag reden we naar San Juan, een kleine baai bij een Landhuis. Ik was er nog nooit geweest. Het was er heerlijk rustig. Precies waar we op zaten te wachten... Ard heeft een paar uur gesnorkeld, ik heb uren zitten lezen. Ongestoord. Broodje erbij, appeltje, beker water... Wat wil je nog meer. Wel iets meer zon gehad dan ik dacht. Want we zaten in een soort grot, een overhangende rots, waar toch de zon nog in kwam schijnen.



Aan het eind van de middag zijn we weer naar huis gereden. Waar een hapje nasi op ons wachtte.
We hadden net ons prakkie op toen de stroom uitviel. Het was ineens pikkedonker. Het leek erop dat in de wijde omtrek de stroom eraf was. Dus of het hele eiland zonder zat? We zullen het morgen wel horen. Aangezien we een blad met grote waxinelichten op een tafeltje hebben staan hadden we in elk geval snel iets licht. Overal zagen we zaklampen schijnen. Wel grappig.

alles uit, behalve de Isla raffinaderij....

Maar wat doe je dan? Ik kon nog net een beetje lezen als ik heel ingewikkeld ging zitten en de kaarsjes net op de bladzijde vielen. We zijn dus maar een spelletje Yahtzee gaan doen. Puntjes tellen op de dobbelstenen ging  nog net. Na een uur floepten de lampen weer aan, probleem opgelost. Het spelletje heb ik trouwens verloren, nogal.
We kregen een sms dat we zulke gezellige kinderen hadden. Dat zit daar dus wel goed. Kunnen we nog een nachtje lekker slapen en vissen we ze morgen bij de kerk weer op.

Geen opmerkingen: