vrijdag 28 augustus 2015

Duikertjes

Ellen had vorige week tot haar verrassing een duik aangeboden gekregen voor haar verjaardag. Van Carlos, die een duikschool heeft. Een hartewens van Ellen. Vanmiddag mocht ze dan het diepe in. Ze had van te voren wel de kriebels, want ook al wilde ze heel graag, het was ook wel een beetje spannend.
Gisteravond, toen Ard en Carlos nog even aan het chatten waren over hoe en wanneer, opperde Carlos dat Thijs ook mee mocht en Ard zelf ook. Thijs vond het geweldig, maar ook geweldig spannend, meer nog dan Ellen.
Hoe dan ook, vanmiddag gingen ze naar Slangenbaai, net naast Blue Bay. Alleen moet je wel helemaal omrijden om er te komen.
Beide kids vonden het een feest. Ze waren super-trots dat het zo goed ging.
Nu zint Ellen op manieren om geld te verdienen om haar padi te halen...

Gister zijn Ellen en Thijs naar Sandra geweest. Die heeft weer 2 puppies die geaaid moeten worden. De ene, een klein ondeugend opdondertje, was al gesocialiseerd. De andere, al 3 maanden oud, was nog heel bang. Dat was een mager scharminkeltje, heel schuw, al ging het al een stuk beter dan de eerste dagen. Het is toch diep triest wat je hier uit de mondi ziet komen. Je snapt niet dat mensen het over hun hart kunnen verkrijgen om zo'n aandoenlijk kleine puppie te dumpen! Helaas is het hier aan de orde van de dag...
Wel heel grappig om te zien hoe verschillend Ellen en Thijs erop reageren. Ellen is echt een spontane dierenvriendin. Thijs vindt (ook dit) best wel spannend en is een stuk terughoudender. Al vindt hij het wel heel oneerlijk wat er gebeurd is met de honden die Sandra opvangt en had hij honderd-en-één vragen over de dieren. Uiteindelijk wilde hij ze ook wel aaien, maar liever nog de grotere die wat bezadigder zijn, dan het kleintje die lekker druk en speels was.

Geen opmerkingen: