woensdag 12 juni 2013

nog meer!

Arjan kwam thuis met een 8,5 voor Spaans, wow! En nog een goed cijfer... oeps, weet alleen niet meer waarvoor. Papiamentu was iets minder: een 5,3. Volgend jaar toch maar een tandje erbovenop.
Morgen nog even voor Theo en Arjan en dan kunnen ze voorlopig hier in huis aan het klussen.
Thijs heeft morgen een schoolreisje: met de bus naar Bandabou. Eerst naar Shete Boka, de noordkust.




En dan nog een stop bij Grote Knip. Ze mogen shorts aan, zonnebrillen op, broodje mee en een gezonde snack. Ha, zulke juffen, daar hou ik van.

springen bij Grote Knip, dat gaan ze niet doen, mag ik hopen...


Mijn collega Josepha was ziek vandaag, iets van keelontsteking. Dus die mag de komende dagen niet werken. Dus hebben ze gevraagd of ik morgen extra wil komen. Aangezien ik nog niks op de planning had, kon dat wel. Wel een beetje jammer van mijn rustige ochtend.
Het was vanmorgen gestoord druk bij ons. Veel patiënten voor bloedprikken en ook veel mensen die voor de dokters kwamen die ook bij ons in het gebouw zitten. Maar we hebben het weer gered.
Ik denk dat alle mensen van Curaçao die moeilijk te prikken zijn vanmorgen bij mij langs zijn geweest. Niet normaal meer. Maar ook dat is uiteindelijk goed afgelopen.

En niet te geloven: vanmiddag waren die mannen met de gasflessen bij ons! Niet dat we gasflessen kregen... Eerst moeten we nog het één en ander aanpassen. Onder andere een betonnen vloertje maken waar de gasflessen op komen te staan. De leiding is te kort, die moet verlengd. En binnen, achter de stoof, moet een veiligheidskraantje voor het gas. Oké, werk aan de winkel.
Daarna komen ze terug om 24 uur de gasleidingen te controleren. Wij koken er al anderhalf jaar op, maar nu ja. Meten is weten, tenslotte.

Geen opmerkingen: