dinsdag 29 juli 2014

lachen!!

Zie mijn facebook... Via Ellen (ADHD-lied van Kinderen voor Kinderen) kwam ik bij liedjes van Jochem Myjer. Die is natuurlijk zo gek als een deur, maar zijn ADHD liedjes zijn zo herkenbaar. Wat moest ik lachen! Heerlijk. Heb je af en toe nodig. Het relativeert ook. Wij zijn niet de enigen met stuiterkinderen én: het komt wel goed. Wees blij met die creativiteit en met die tomeloze energie.
https://www.youtube.com/watch?v=33Ic1CtdLIY

Verder zijn Herman en Anja terug op Curaçaose bodem. Veilig geland. Nu staan er op de airport her en der politieagenten, om alles in de gaten te houden. Alhoewel je je af kunt vragen of je een schietpartij zoals vorige week wel aan kunt zien komen. Maar goed, er worden flinke stappen vooruit gemaakt wat betreft veiligheid. In de krant stond dat er al 24 wapens ingeleverd zijn (vrijwillig!) Er zijn 7 wapens ingenomen bij controles. En er zijn nog veel meer zaken ingenomen die mensen niet bij zich mochten hebben: messen, scharen (nog meer dus...), drugs en dat soort dingen.
Plus dat vandaag Robbie dos Santos is opgepakt. Geen verrassing, maar toch. Hoe zal het volgende week gaan als het proces begint van de moord op Helmin Wiels? We kunnen het hier via de radio volgen, want er mag geen publiek bij voor de veiligheid (ik denk dat nog niet alle illegale wapens ingeleverd zijn...) en ook omdat de zaal niet groot genoeg is. Want dit is wel een zaak die iedereen hier interesseert. Er wordt nog één aanhouding verwacht. Nee, het is nooit saai, hier!

Geen opmerkingen: