vrijdag 11 juli 2014

Restje vakantie

De komende week heb ik vakantie. Van mijn geplande 3 weken, blijft er 1 week over... Maar goed, daar hoop ik nog wel een beetje van te kunnen genieten.
Vandaag was het nog druk. Druk door van alles wat ik over moest dragen aan mijn pas-begonnen collega. Ik merk dat het wel erg leuk is om collega's te hebben die hetzelfde werk als ik doen: bloedprikken. Tot voor kort was ik de enige prikker tussen de analisten. Nu ja, samen met de collega die op de prikpost zit, maar zij werkt van half 8 tot 11. Ik zag haar even als ze nog materiaal kwam brengen, maar daarna was ze vrij. Zij is nu ziek en dus zit een andere collega die ook nog maar net bij ons begonnen is, nu op de prikpost. Die komt na 11 uur naar het ziekenhuis en blijft dan tot 2 uur, dus die spreek ik veel langer. Ja, er verandert veel!
Zo heb ik vandaag voor het eerst een patiënt thuis geprikt. Gelukkig hoefde ik zelf niet er naar toe te rijden, de bode bracht mij. Wat een luxe! Zij crosst de hele stad door, brengt en haalt monsters, uitslagen en allerlei dingen meer. En zo mocht ik dus met haar meerijden, vanochtend. Kwam ik daar bij 2 oude mensen, echte Curaçaose opa en oma. Compleet met krulspelden. In mijn best Papiaments heb ik mijn werk gedaan. Lukte prima, goed gevoel. En toen konden we weer naar het ziekenhuis terug. "Heb je een uitje gehad?" vroeg een collega... haha, het lijkt erop.
Verder zat ik al in de stress, omdat ik mijn autodeur in het slot had laten vallen met de sleutels nog in het contact. Zo handig. Gelukkig was Ard zo lief om zijn sleutel van mijn auto te komen brengen.

Verder was het echt vrijdag. Vanavond hebben ze met z'n allen hier film zitten kijken, Ard, kids en gasten: Tula. Alhoewel het Ellen en Thijs soms nog wel te heftig is, ondanks dat ze weten dat het "niet echt" is. Het lijkt natuurlijk allemaal wel heel echt.
En ik zat ondertussen de presentatie voor zondag te maken. Het is me nog steeds niet gelukt om een ander programma te krijgen. Bij de meeste loopt het vast op de licentie van CCLI, die we hier nog steeds niet kunnen krijgen. Er wordt aan gewerkt, maar dat duurt lang. Dus zit ik elke vrijdagavond een paar uur aan de PPT. Beetje zonde van je tijd als je weet dat het ook anders kan. Nu kwam ik, via een mail, achter 'Beamworks'. Ik kon niet een demo aanvragen, dus dan vrees ik al het ergste. Maar ik heb toch gemaild. Wie weet, lukt het met hen wel. Zou mooi zijn. En niet geschoten is altijd mis.

O ja, nog een foto van Arjan en Thijs, ze hadden weer eens iets leuks bedacht:
blaas je lakens op met de fan...

alleen vond ik het niet zo'n heel goed plan met de schone lakens...

Geen opmerkingen: