vrijdag 27 juli 2012

goeie berichten

Ik had net een mail van Ard. Ze zijn vandaag druk geweest met trainen. De sfeer is erg leuk. Ze hebben er allemaal zin in.
Gisteravond liep Ard nog laat op het strand en kwam daar een man tegen van de turtlewacht. Kwam er net een nest uit met eieren van de schildpadden. Die moesten geholpen worden naar het water. Heeft Ard even meegeholpen. Je zal zoiets meemaken! Ik ben bang dat daar geen foto's van zijn...

de poule van Theo, samen met vriend Wendell, dat is leuk
de poule van Arjan
Hier hebben de kinderen zich erg vermaakt. Met Playmobil gespeeld, rondje over de golfbaan gelopen, vanmiddag met elkaar naar de baai geweest. Erg gezellig.
Mochten Ellen en Thijs van mij naar de movie-avond. Het is de laatste week met Julie van de kidsclub. Waren er te weinig kinderen. Misschien doet ze volgende week nog een keer een avond door de week.
En dan is het voorlopig gedaan met de kidsclub. Er is geen nieuwe juf gevonden. Zijn er misschien nog meiden in Nederland die zin hebben in een paar maanden Curaçao? Stuur een brief naar Blue Bay...
Thuis hebben we de film van Bassie en Adriaan op Curaçao maar aangezet. Thijs wilde wel Snuf de Hond kijken, maar Ellen vond die eigenlijk te eng (en Roël ook). Aangezien we vannacht geen nachtmerries willen... Bassie en Adriaan blijft leuk. De kinderen zitten op het puntje van hun stoel om de bekende plekjes te roepen. Roël had deze film nog nooit gezien, dus dat was extra leuk.

Ik kreeg vanmiddag ineens een helder ogenblik. Als we nou de grote Ivar van Thijs zijn kamer op de porch zetten. Die is breed en diep. Grote bakken erin met snorkelspullen, gereedschap en ander schuurspul. Dit bij gebrek aan schuur. Dan zijn we voorlopig wel weer uit de troep.
En dan een simpele kast voor Thijs. Vooral met deuren! Want die open kasten is echt een ramp hier.

Na het weekend maar eens horen wat Ard hiervan vindt...

2 opmerkingen:

Mariëtte Koops zei

even kijken hoe het ook al weer werkt, een reactie plaatsen. Je kunt kiezen voor Google-account (dat werkt wel goed, heb ik zelf ook vaak gedaan bij anderen)

Mariëtte Koops zei

O, google account werkt wel heel snel, als je iets met google hebt... de rest gaat niet zo makkelijk, geloof ik