vrijdag 11 oktober 2013

Nog een vrije dag!

Arjan ging wel werken, vandaag. Heel stoer! Ard bracht hem weg en die bleef ook weg...
De rest van de familie kon uitslapen. Thijs deed dat niet. Jammer voor hem en voor ons, want hij was niet echt te genieten, vandaag.
Theo ging ijverig verder met zijn profielwerkstuk. In elk geval in de ochtend. Daarna was de concentratie een beetje op en moest er weer wat energie uitgewerkt.
Ellen en Thijs hebben geholpen om alle stof en zand weg te werken. De boodschappen moesten worden gedaan. Slaapkamers opgeruimd en gesopt. En een paar wasmanden met was weggewerkt. Genoeg te doen.
Ard heeft zelf een Zookeeper geknutseld (daar kun je vissen instoppen als je aan het speervissen bent)

Even een hoekje onkruid-vrij maken

alle zooi in de mand en dan leegkieperen in de mondi

Thijs hoorde een woord wat hij niet mocht zeggen, "nou, dan schrijf ik het toch op!"

Gelukkig hadden we ook nog wel tijd voor een spelletje. Ik won op het nippertje van Thijs met de kleine Stratego.
De rest van de middag hebben de kinderen met elkaar 10-tellen-in-de-rimboe gedaan. Een ingewikkeld spel met een bal, verstoppen en spelregels die ik niet begrijp. Er komt een hoop herrie bij kijken, maar ze hadden ook veel lol.

Aan het eind van de middag zijn we weer naar Veeris gegaan. Daar was één van de vrijwilligers jarig. Met z'n allen hebben we een gezellig feestje gebouwd. Met bbq! Smaakt best, 2 dagen achter elkaar...

Voor morgen hadden we in elk geval Theo en Arjan enthousiast gekregen voor een dagje San Juan. Thijs zei dat hij geen zin had. Jammer Thijs, je bent te klein om alleen thuis te blijven.... Ach, als we er één keer zijn vermaakt hij zich ook wel weer. Snorkels mee, bal mee, visspullen mee. Bbq mee... stel je voor dat we nog wat lekkere vis vangen? Dan kun je ze toch maar beter opeten.
We hebben al een heel clubje uitgenodigd om ook te komen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Geen opmerkingen: