donderdag 6 juni 2013

Dagje rustig aan

Vanmorgen klonk Thijs al weer veel vrolijker. Dat was mooi. We hebben samen lekker spelletjes gedaan en ook tante Anja heeft zich verdiept in Keltis. Zo kwamen we de dag wel door. Want nog een dag op de laptop leek me minder geslaagd.
Tussendoor heb ik wassen gedraaid, de porch gesopt, de koelkast een grote beurt gegeven, bedden verschoond, onze slaapkamer gesopt. Gestreken, gekookt, een brownie gebakken. Al met al een nuttige dag.
Thijs had best nog een dagje thuis willen blijven, maar met het idee dat daarna gelijk zijn feestje is, vond hij het wel oké. Vooruit dan maar, met een beetje geluk gaan ze het laatste uur nog een film kijken, doet de juf wel vaker op vrijdag.

Theo was niet zo tevreden over zijn toetsen van vandaag. Dus we zien volgende week met spanning de uitslagen komen.
Arjan is positief over alles wat hij gemaakt heeft. Al is hij, zoals gewoonlijk, niet heel mededeelzaam. Die is morgen gelijk vrij. Volgende week gaan ze allemaal toetsen bespreken en boeken inleveren.
En dan zit er weer een schooljaar op.

Ellen was bij Zita geweest. Die hebben zich weer heerlijk vermaakt. Ellen mocht mee naar ballet. Natuurlijk vond ze dat geweldig, maar ze snapt nu wel dat je niet overal op kunt zitten. Gelukkig maar.

Geen opmerkingen: