dinsdag 4 juni 2013

toetsen, toetsen, toetsen

Theo en Arjan gaan nog even door met de toetsen.
Ellen heeft haar Verkeersexamen gehad. Helaas voor haar was het alleen op school. Maar ze denkt dat ze het wel goed gedaan heeft. De uitslag zal er van de week wel zijn.
Thijs is met zijn laatste woordjes bezig. Dan worden die nog getoetst. Ook Papiamtentu zal nog wel getoetst worden. En rekenen.

Thijs heeft vanmiddag weer een boterham met salami op. Het ging al sneller dan gister. Hij vindt het belachelijk dat hij dat moet eten.

en toen aten we ook nog lasagnette, houdt-tie ook al niet van...


Vanmiddag heb ik weer eens medicijnen gehaald en een aanvraag voor recepten bij de assistente van de huisarts. Na 2 jaar gaat dat best soepeltjes, als ze het maar hebben bij de Botika.

En zopas heb ik het boek: Duizend schitterende zonnen, gelezen.


Wat een indrukwekkend boek! Nu toch maar eens die andere van Khaleid Hosseini lezen: de vliegeraar.
Het idee dat vrouwen in Afghanistan zo ongelooflijk onderdrukt werden (worden?) En dat niemand zich er iets van aantrekt. Gruwelijk. Gelukkig loopt het boek wel redelijk goed af. Daar hou ik wel van.

Er trekt momenteel een tropical wave over. Ze waarschuwden dat er wel stevige buien konden vallen. Tot nog toe hebben we geen spetter gehad. Maar het waait! Het waait altijd wel stevig hier, nou ja, in elk geval vaak. Maar dit zijn echt flinke rukwinden. Eens zien of alles een beetje op z'n plek blijft, vannacht. Ik heb wel her en der de shutters dicht gedaan, want de horren waaien uit de ramen.


Geen opmerkingen: