vrijdag 22 april 2016

En nu echt: te koop

We hadden al een tijdje contact met een makelaar. Dan duurt het even, we wilden nog het één en ander in huis aanpakken. Zooi wegwerken... dat is wel gelukt.
Toen zou er iemand komen om foto's te maken, maar het duurde een paar dagen voor ze belde. Inmiddels hadden we bedacht dat Ard ook best zelf de foto's kon maken. Zo gezegd, zo gedaan. Vorig weekend had Ard de foto's bewerkt en naar de makelaar gestuurd.
Vervolgens hoorden we maar steeds niks. Beetje vreemd. Dus Ard ging er langs vanmiddag. En met dat hij daar zat, hoorde ik van iemand anders dat ons huis dus al vanaf dinsdag op de site staat van Remax.
Dus ja, nu is het afwachten hoe het verder gaat. Spannend hoor!

Dit is de link:
http://www.realestate-curacao.com/nl/woningen/koopwoningen/hs1894/woning-met-appartement-op-beveiligd-blue-bay-golf-beach-resort.html

Nog wat foto's:woonkamer van het appartement
Ook Arjan kreeg een rapport. Dat zag er weer heel goed uit. Hij gaat zijn eigen rustige gang. Weet waar hij heen wil op de lange termijn. Korte termijn is nog niet helemaal duidelijk...
En hij had een heel positieve reactie van zijn mentor op zijn rapport staan.

Ellen en Thijs hadden vandaag (ook) Koningsspelen. Thijs vond eigenlijk dat hij daar niet heen hoefde, na twee dagen kamp. Daar was ik het niet mee eens, dus is hij met frisse tegenzin toch gegaan. Achteraf was het wel leuk...
Ellen was een stuk enthousiaster. Ze had op stelten gelopen. Als echte Nederlandse had ze dat natuurlijk wel vaker gedaan. Zo was ze de enige die het hele plein rond kon lopen.
We zullen in Nederland maar eens zien wat voor sport ze op gaat pakken. Net als Theo vindt ze alle sporten leuk.

En dan nu eerst vakantie voor de kinderen. Trouwens, voor Ard ook. Hij is vanavond vast aan het trainen: over ruim een week gaat iemand van de Kustwacht van Bonaire naar Curaçao zwemmen. Ard is gevraagd om dan mee te kajakken. Nu zijn ze alvast een stuk aan het oefenen.
Niemand hoeft ongerust te worden, als ze voor het echie gaan zijn er Kustwachtboten in de buurt voor de veiligheid. De kajak is dan vooral voor het eten en drinken, want dat mik je natuurlijk niet zomaar even vanuit een grote boot naar een zwemmer.


Geen opmerkingen: