zaterdag 7 juni 2014

Wow

Twee dagen andere activiteiten gedaan dan bloggen... beetje druk gehad met sociale bezigheden. Feestje enzo. Was erg gezellig. Maar nu dan wel weer tijd voor een update.

Vanmorgen ging Ard tot mijn grote vreugde bezig met schilderen. De zijkant van ons huis, waar onze slaapkamer is, en die van Arjan. De buitenkant was ooit, twee jaar geleden ofzo, in de primer gezet. Verder was het daar niet gekomen. Nu staan we ook niet zo vaak aan die kant naar het huis te kijken, maar toch. Het zou leuk zijn als het netjes er uit ziet. En die kant gaan we nu op.
Het is daar heel hoog en de grond loopt best nog een eindje af. Daarom was het ook niet zo gemakkelijk. En daarom was het ook nog nooit gebeurd. Daarbij is schilderen niet echt Ard z'n hobby... Maar daarom ben ik nu extra blij dat het gebeurd! Wow, het wordt mooi!


en ik ging aan de presentatie voor morgen werken...

Ondertussen had ik Ellen naar school gebracht en weer opgehaald. Want die had vandaag de laatste activiteit van Vijfkamp. Alle scholen kunnen zich daarvoor opgeven. Ze hebben gelopen, geklommen en iets van atletiek gedaan in de afgelopen maanden. Vandaag hebben ze gekeken. Naar een goochelaar, naar honden van het asiel die kunstjes kunnen doen, naar dansers van Cirque Magique en nog meer leuks. Ze vond het erg leuk! Nu krijgen ze komende week op school nog de medaille, daar doet Ellen het dan ook voor.

Arjan liet vanmiddag weer eens zien hoe creatief hij toch is! Wow, hij heeft een zwaan gesneden van een appel.


Arjan had ook een leguaan betrapt bij het eieren leggen. Helaas, daar zullen geen kleintjes van uitkomen. De jongens gaan dat nest nog uithalen. Zouden die eieren eigenlijk te eten zijn??

daarna heeft ze het gat weer netjes dicht gestopt

Geen opmerkingen: