zondag 22 mei 2016

Goed geschoten

Na de kerkdienst van vanmorgen hebben we een gezellige ochtend gehad. Ellen en Thijs hadden Target, ook één van de laatste keren...
Wij zijn, met Sanne, onze gast, naar huis gegaan. Waar we verder hebben koffiegedronken en plannen gemaakt voor de middag.
Het zou leuk zijn om te gaan kajakken, hadden we allemaal wel zin in. Maar helaas waren de kajaks niet beschikbaar. Dus tijd voor plan B. Dat was de Jack Eversberg op. Helaas, toen puntje bij paaltje kwam hadden de kids daar echt geen zin in. Tja, ze zijn de laatste tijd al een paar keer geweest. Ik hoop dat ik nog een keer bovenop kom voordat we naar Nederland gaan...

Toen haalde Ard de luchtbuks van Theo te voorschijn. De pallets waren bijna op, ze moesten eerlijk delen met elkaar. Zelfs Thijs kwam erbij.
Ard schoot de eerste drie allemaal raak. Sanne moest er even inkomen, net als Arjan. Maar uiteindelijk hadden ze allemaal evenveel punten. Thijs, die tot vandaag nog niet eens de buks aan durfde raken, schoot bij zijn tweede poging het balletje van de drijver. Gejuich alom.
Sorry, Theo, pallets zijn nu op. Maar we hebben een hoop lol gehad.





Geen opmerkingen: