zondag 10 augustus 2014

Vertrokken

Inderdaad, meneer E.K. is weer vertrokken naar Nederland. Bij het politiebureau van Rio Canario waren vanmorgen de linten al weer weggehaald en vanmiddag was ook het prikkeldraad verdwenen. Da's dus duidelijk. Alleen de grote zakken zand staan er nog. Zal iets langer duren voordat ze die weggewerkt hebben. Of ze laten het staan tot eind augustus. Zou ook kunnen, natuurlijk...

Verder hebben we het rustig aan gedaan, vandaag. Vanmorgen liep de kerkdienst gesmeerd. Pff. Zelfs geen stroomuitval! Het was ook een goede kerkdienst, waarin we het hadden over hoe we als mensen bij elkaar zijn gezet. Niet dat we elkaar uitgekozen hebben. Laat het in Nederland vaak al een gemixt geheel zijn, hier is dat nog sterker het geval. Dat is leuk, maar soms ook een uitdaging. Veel verschillende achtergronden.

Ard heeft de halve middag liggen slapen. Hij was net op tijd wakker voor de middagdienst. Een hardnekkig virusje. Hopen dat de rest van de familie op de been blijft. Ellen zei al: als het dan maar na de EFO komt! (En de EFO is in mei, wat in Nederland de Cito is...) Waarop Arjan haar geruststelde met: Ach, je kunt best wel eens een paar lessen missen hoor.
Heerlijk, zo'n grote broer.
Vanmiddag hebben ze met z'n vieren gepokerd. Ze wilden mij ook nog uitleggen hoe het moest, maar ik heb ze de moeite bespaard. Jongens, ga lekker een spelletje doen, maar dit is niks voor mij.
Ze hadden dikke lol met elkaar. Intussen kon ik mooi met mijn ouders skypen. Wel in Ellen haar kamer, omdat het spelletje poker met nogal wat lawaai gepaard ging.

Zo zijn we de week weer begonnen. Had ik gedacht dat ik nu weer een beetje op mijn normale (heb je em weer...) dagen zou werken. Helaas, vrijdagmiddag kreeg ik een telefoontje of ik de komende 2 weken op de prikpost in Muizenberg wil werken. Mijn collega daar moet nodig goed ingewerkt worden in het ziekenhuis. Tja, hmm, vooruit dan maar. Want uiteindelijk is het ook voor mij handiger als zij alles weet. En zo gaat het dan toch weer anders dan je van te voren denkt. Ben benieuwd hoe druk het gaat worden, bij mij. Kan nogal verschillend zijn!

Geen opmerkingen: