zaterdag 26 maart 2016

Te koop

Binnenkort komt ons huis te koop. Voor Ard en Arjan samen is het veel te groot. En zo moeten we dus nog even hard aan de slag. Gelukkig hebben we een handige jongen gevonden die de buitenkant verft. Zodat alles er weer fris-blauw uitziet. Verder zullen we zelf op moeten ruimen en schoon moeten maken.
Vandaag heb ik het appartement gedaan. Maandag krijgen we weer een nieuwe gast.
Ard is in huis begonnen. Soppen, zoals we dat elke week doen. Maar ook opruimen en uitzoeken van spullen.
Ellen is bezig om haar eigen kamer uit te mesten. Een hele klus... ze wilde al bijna in gaan pakken. Dat vond ik een beetje te vroeg. Ik heb haar de raad gegeven om liever uit te zoeken wat niet mee gaat. Dat kan of weggegooid worden of weggegeven. Lijkt me een betere volgorde.
Mocht er iemand belang hebben bij een leuk, ruim huis op Blue Bay, laat het ons weten. 5 slaapkamers, 2 badkamers, ruime achterporch met eethoek. Appartement met 2 slaapkamers en een badkamer en een volledig ingerichte keuken.Nu zijn Thijs en Arjan met Annemieke (gemeentelid en kringgenoot) naar de Cinemark, in Sambil. Cadeautje voor Thijs zijn verjaardag.
En Ard is naar Sambil gegaan om daar op een groot scherm te kijken naar de voetbalwedstrijd Curaçao-Barbados. Op Barbados, van de week, hadden ze verloren met 1-0. Gelukkig hoorde Ellen net via WhatsApp dat ze nu gewonnen hebben met 2-1 tegen Dominicaanse Republiek. Hoera voor Curaçao! Soms, heel soms, is het jammer dat we geen televisie hebben...

Geen opmerkingen: