vrijdag 18 maart 2016

Vertrek

Vanmorgen zijn we nog naar de stad geweest. Bernadette en Ingeborg moesten nog souvenirs kopen. Ellen mocht mee... Dus we hebben het heel gezellig gehad. Allerlei leuke winkeltjes nog een keer in geweest.
Ik kon het niet laten om het ´grote ziekenhuis´ te laten zien,Uiteindelijk zijn we nog bij Fort Nassau geweest. Dat uitzicht wilde ik ze niet onthouden. Bij avond is het leuk, maar bij daglicht net zo goed.
met het pontje naar de overkant, in Punda
Thijs opgehaald. Eten. Boodschappen doen.
nog even van de zon genieten...

En ja, toen was het echt tijd om naar Hato te gaan. Ze hadden een vlucht van Insel naar Aruba en vandaar met KLM naar Amsterdam. Dezelfde vlucht als die Theo en Jacolien hadden, in december. Tot ze bij de incheckbalie van Insel kwamen. Daar bleek dat ze vlucht van Insel naar Aruba niet ging op de tijd die op hun ticket stond. Ze konden nog een uur eerder mee. Maar erger was dat ze niet op de lijst van KLM stonden, bij de vlucht vanaf Aruba.
Na een paar spannende uren hoorden ze om kwart over 8 dat ze mee mochten op de vlucht van vijf minuten later... Inmiddels hangen ze nu al weer uren in de lucht. Opgelucht.


Het waren heerlijke dagen! Lieve zusjes, hartelijk dank voor jullie bezoek.

1 opmerking:

Stijnie zei

Lieve Mariette, wat is dat snel voorbij gegaan! Wat hebben jullie genoten! Het zal wel even weer wennen zijn, maar je hebt mooie herinneringen!liefs, Stijnie