dinsdag 4 maart 2014

ff inhalen

Gister zijn we naar Daaibooibaai geweest. 's Morgens waren we echt al vroeg op pad. Ard, met de jongens, nog eerder dan ik. Maar wij, als dames, hebben eerst nog de was opgehangen en de afwas gedaan. En toen in Tera Kora nog pan dushi's gehaald. Lekkere zoete broodjes. Heerlijk!
Toen we dan op Daaibooi kwamen, zat Ard er al uitgebreid, hingen de hangmatten en was alles uitgestald. Bij Herman en Anja, die er al om kwart over 8 waren: die hadden ontbeten aan de baai... Ook een leuk idee!
We hadden een heerlijke dag met elkaar. Even geen gedoe, niks doen, snorkelen als je dat wilt, lezen, hangen, dammen met Thijs en vooral bijkletsen.
Rianne rust even uit van het zware stagiaire leven...


potje dammen verliezen van Thijs

Theo leest zijn boek voor Engels nog een keer! Hoe ijverig...

Om kwart over 4 zijn we weer richting huis gegaan. Omdat Ard en ik gisteravond nog weer naar de kerk moesten. Onze laatste avond voordat we in het "grote avontuur"stappen dat kringenwerk heet. Ik heb er zin in, volgende week zaterdag beginnen wij met een bbq. Lekker laagdrempelig.

Vanmorgen zijn Rianne, Ellen en ik naar de stad geweest. We hebben nog geprobeerd of er garantie zat op de telefoon van Ellen, want die geeft alleen nog maar een donker scherm. Als het dan avond is kun je nog net zien wat je doet, verder doen dus alle functies het nog wel. Maar ja, overdag is er niks meer van te zien, beetje lastig... Helaas, geen garantie en zeker niet op het scherm. Wel een adres gekregen waar ze het zouden kunnen repareren.

Daarna zijn we lekker de stad door geslenterd. Her en der even gekeken en gesnuffeld. Beetje fruit gebietst bij de Barkjes. Uiteindelijk zijn we aangekomen bij de Handelskade waar we frozen cappuccino gedronken hebben en een fruitpunch. Zon erbij, gezelligheid. Wat een ochtend!

Vanmiddag heeft Rianne zich manmoedig op haar schoolwerk gestort, die heeft natuurlijk officieel geen vakantie. Ellen is naar de baai gegaan. Theo heeft ook plichtsgetrouw gewerkt aan van alles voor de toetsweek en het examen.
Thijs en Arjan hebben samen een constructie bedacht om leguanen te vangen. En ik heb onkruid uit de tuin gehaald. Het lijkt wel of daar nooit een eind aan komt. Brr. Daarna nog een mangopit gepland en zaadjes die ik had gekregen. Nu eerst even consequent water geven en hopen dat ze opkomen.
en Ard heeft vanmiddag nog een dikkerd gevangen bij Bullenbaai. Het is waar, 't is een mooie vis om te zien...

En dan morgen weer aan het werk... vroeg opstaan, maar wel rustig de dag beginnen, want de kids zijn nog vrij.

Geen opmerkingen: