zondag 16 maart 2014

Op z'n zondags

Vanmorgen was iedereen al vroeg bij de pinken. Op zondag uitslapen is er hier nooit bij. Zodat we allemaal, ook de gasten, op tijd bij de kerk waren.
Arjan startte de beamer en de laptop op, ik ging koffiewater heet laten worden en de andere spullen klaarzetten, Theo deed dan toch, toe maar weer, het geluid. Officieel is er ook iemand anders voor, maar die laat het nogal afweten op het moment. Zodat Theo elke zondag achterin de kerk zit om aan de knopjes te draaien. Ellen werd gevraagd voor de crèche, al stond ze niet op het rooster. Al met al hebben we zo onze bezigheden...

Na kerktijd konden we dan genieten van de rust. Eigenlijk vind ik dat één van de heerlijkste momenten van de week. De kinderen vermaken zich een poosje op de laptop. Kopje koffie met een koek en de stilte en de rust. Na de koffie zijn we even bij onze gasten neergestreken. Even tijd om bij de praten.

Tussen de middag heeft Ard broodje gezond gemaakt en daarna is hij met Ellen en Thijs naar de baai gegaan. Ze hebben weer een zeepaardje gezien!
Ik wilde nog mijn stukje voorbereiden wat ik woensdag voor de dagopening moet doen. Over groei... daarom ben ik thuis gebleven.

En vanavond hebben we gezellig met elkaar gebarbecued. Voor de verandering... Maar er was nog het één en ander over van gisteren, dus waarom niet?

Tenslotte zijn we ook nog lang niet uitgepraat met onze gasten (volgens mij zijn we over 2 weken nog steeds niet uitgepraat...).
en naar de film "Tula" gekeken, vanavond

Geen opmerkingen: