zondag 9 maart 2014

Voor de verandering...

Rianne wilde nog wel heel graag een keer proberen om lionfish te schieten. Dat lukt het beste aan het eind van de middag. Dus, Ard en Rianne gingen na de kerkdienst vanmiddag, gelijk door naar de baai. Andere kids hadden geen zin. Ja, Ellen, maar die mocht natuurlijk niet...
Arko en Marieke waren er ook. Die gaan van de week terug naar Nederland, na een jaar vrijwilligerswerk in de kinder-crisis-opvang. Arko heeft al flink geoefend met schoonmaken van de vis.
Zul je altijd zien: geen enkele lionfish te bekennen, voor de verandering. Helemaal niets! Tja, helaas. Voor de rest was het leuk.
en de Target-tieners zongen een afscheidslied



Thijs was niet lekker. Beetje soort van buikgriep en erg moe. Die mocht dus thuisblijven, vanmiddag. Met Arjan, want zei hij zelf: daarmee kan ik het beste opschieten.
Niet dat er veel op te schieten was,  want Arjan vertelde later dat Thijs in ons bed was gekropen en in slaap gevallen. Arjan had hem later wakker gemaakt (weet je wel hoe veel moeite dat kost!!) omdat hij nog wel moest douchen. Gelijk daarna was hij in zijn eigen bed gegaan en verder gaan slapen.

Ard was vanmorgen na kerktijd nog weer langs Hato gegaan. Voor de verandering zijn ze niet weggestuurd... Bij de FOLbasis hebben ze een beetje een hekel eraan als mensen staan te koekeloeren. Maar goed, Ard heeft weer mooie foto's. Blijft boeien, die enorme bakken van vliegtuigen uit Amerika. Niet dat ik er veel mee heb.

...maar Ard wel

Geen opmerkingen: