maandag 1 juli 2013

Vroeg op!

Ja, voor de harde werkers was het vroeg op: gewoon 20 voor 6 uit bed. Brr. Heel voorzichtig heb ik Theo wakker gemaakt. Tot mijn verbazing kwam hij meteen overeind. Wow, dat lukt anders nooit.
In redelijke stilte hebben we ontbeten. Wat een verschil met anders!
Ard en ik reden achter elkaar aan naar ons werk, dat is maar 5 minuten van elkaar. Samen gaan is geen optie, aangezien ik al om 12 uur vrij ben. Als het goed is. Omdat we morgen een feestdag hebben was het natuurlijk toch druk en kon ik pas tegen half 1 weg.

Ondertussen hadden de anderen zich prima vermaakt. Hoorde ik. Thijs chartert iedereen voor een spelletje. Maar nu heeft hij een deal gesloten met Ben (de buurman) voor elke boterham die hij eet een spelletje Stratego, de korte variant dan wel... Hij heeft mij vanmiddag 2 x goed ingemaakt. Daarna hebben we 2 spelletjes Padvinderen gedaan, die heb ik gewonnen. Daar heb ik dan ook meer ervaring mee.

De buren, Margriet, Ellen en Thijs hebben zich vandaag het grootste deel van de dag vermaakt op het strand. Ja, als je ook ongeveer naast de baai woont... Thijs wordt bruiner en bruiner. Ellen ook wel, maar bij Thijs is het echt geen gezicht: je ziet precies waar zijn short altijd zit.
Theo wordt witter en witter, dat komt door de verf. Hij schildert er lustig op los, heeft heel veel plezier in zijn vakantiebaantje. Maar ik zal morgen eens iets van Terpentine meenemen om hem schoon te schrobben.

O ja, we hebben inmiddels een paar verse, net-gevangen vissen in de vriezer liggen. Het lukt dus goed om te vissen met een hengel, hier. Ben heeft zijn best gedaan, gevolg: Thijs en Ellen wilden de vissen niet terug hebben in de zee. Ze willen ze echt eten. Oeps, dat betekent dat er nu iemand vissen schoon moet maken. Ik toch niet, hoop ik?? Wie biedt zich aan??

1 opmerking:

Anja de Boer zei

Uh ... bakken lukt wel, opeten nog beter , maar schoonmaken .... nou ... nee. ... danki. Sterke zet van Ben!