dinsdag 23 juli 2013

Baya beach

Vanmorgen heeft Ard, samen met Theo, Arjan naar Hato gebracht. Op naar Miami. Zoals de meeste jongens laat hij niks van zich horen. Dus denken we maar: geen bericht is goed bericht.


Daarna is Ard nog naar kantoor gegaan. Iemand moest met spoed een brief hebben... Inmiddels is Ard elke dag bezig voor school, vanmiddag weer de boel afsluiten en het alarm erop zetten. Vakantie, ja ja.

 
Overigens zijn we vanmiddag wel met de hele club naar Baya Beach gegaan, oftewel: Tugboat. Ben en Katinka waren ook erg enthousiast over de Tugboat. Heel veel mooie vissen. Zelfs de kleine mannen zijn meegesnorkeld. Ard kon weer met Fernando en zijn vriendin (of vrouw?) free-diven.

 
Jammer voor de grotere kinderen dat ze niet meer op de touwen van de ferry mogen klimmen. Sara probeerde het nog, maar die werd er door vader Samuël snel afgeroepen. Anders waren ze van de ferry wel in actie gekomen. En dan zijn ze niet vriendelijk meer.


Morgen gaat Theo het appartement primen. Hopen dat het nu wel goed erop blijft! Theo verveelt zich nu al stierlijk zonder Arjan. Dat kan nog wat worden, deze week. Alhoewel hij zich vandaag wel goed vermaakt heeft met vrienden en vriendinnen aan de baai (Blue Bay).

Daar zaten ze vanmorgen om 9 uur al te vissen. Maar die vissen zijn allemaal weer teruggegooid in het water. Stel je voor dat hij ze weer schoon moest maken.... wel jammer, ik had best weer een visje gelust.

Geen opmerkingen: