vrijdag 26 juli 2013

bloedstollend

Na een bloedstollend spelletje Machiavelli volgde een verhitte discussie over wie waarom gewonnen heeft, wie zijn schuld het was dat hij niet gewonnen had. Haha. Met z'n vijven Machiavelli, da's best spannend. Ben geeft iedereen adviezen, maar hij houdt zelf de minste punten! Ard liep al een tijd voorop, maar ja, dat is link: dan gaan ze achter je aan. Gevolg: op het nippertje verliezen.
dat gebeurt er als je verliest....


En wie het laatst lacht, lacht het best: dat was Katinka. Die had het eerst haar 8 kaarten en daarmee 4 bonuspunten. Het is een lang spel, maar het was erg leuk. We zullen jullie missen! Wie biedt zich aan om met ons Machiavelli te spelen??

Verder heeft Ard vandaag weer allerlei administratieve klussen gedaan. En nog een stukje geverfd. Beetje warm in de achternamiddag in de zon....

Theo en ik dachten nog even gauw ons paspoort op te halen. Nee, natuurlijk. Denk vooral niet dat dat makkelijk gaat. Om de een of andere vage reden was Kranshi dicht. Behalve voor een paar mensen die maandag niet konden?? En de Sedula machine was kapot. Ik zei dus: Maar we komen voor een nieuw paspoort, het ligt klaar! Nada, kom maandag maar terug.

Ben en ik hebben ons in het zweet gewerkt om pannenkoeken te bakken. Anderhalve kilo meel. Maar ze waren lekker. De kinderen hebben flink gegeten. Nu is er nog een restje over. Dus wie zin heeft mag morgenochtend een pannenkoek komen eten. Niet te lang wachten, dan zijn ze op :)


Geen opmerkingen: