dinsdag 30 juli 2013

Dagje shoppen

Vanmorgen hebben we eerst, gelijk na het ontbijt...., koffie met gebak gegeten. Ard was al wel aan het werk. Maar wij hadden er wel zin in! Met de boterhammen nog op tafel hebben we gezellig gevierd dat Arjan zo succesvol was in Miami.


Inmiddels was het bijna 10 uur en Ellen was al ongeduldig. Tijd om naar de stad te gaan. De jongens bleven thuis.
En wij zijn de hele stad door geweest. We hebben alle leuke winkels gehad, waar we anders geen tijd voor hebben.... Lekker gesnuffeld en gekocht. Al waren het vooral noodzakelijke dingen die we gehaald hebben: polo's voor school (nu nog de emblemen er weer op naaien...), sokken, pennen, stiften, zwemshorts voor Arjan en Thijs.



Aangezien Ellen 12 jaar wordt in augustus, krijgt ze ook een mobiel. Theo en Arjan kregen er ook één op die leeftijd, dus wil zij ook. Is voor haar iets minder noodzakelijk, maar wel leuk. Gelukkig vonden we er een leuke die ook nog afgeprijsd was. Nu moet ze nog ruim 2 weken wachten voor ze jarig is. Dat gaat lang duren.
We hebben op de handelskade een lekker broodje gegeten. Erg fijn om zo een dagje weg te zijn.


Vanavond zijn we dan nog even samen naar Hato geweest, het vliegveld welteverstaan. Want Bob Baan is terug van weggeweest. Vorig jaar liep hij hier stage, nu heeft hij een baan gekregen op het Kleincollege. Die hebben we dus welkom geheten, samen met Gerard Buitenhuis en Yvette Sonneveld. Altijd fijn om enthousiaste mensen te verwelkomen!

Geen opmerkingen: