donderdag 1 augustus 2013

Bot vangen



Nou ja, niet letterlijk. Bij mijn weten zwemt hier geen bot. Wel papegaaivissen en heel veel andere. Vanmorgen hebben onze jongens hun best gedaan om daarvan het één en ander aan de haak te slaan. Dat is gelukt. Daarna zijn ze ermee naar het restaurant gegaan,
Thijs had al gevraagd of ze ze daar wilden kopen. Zo hebben ze 15 gulden ervoor gekregen. Toch leuk. En een hoop lol met z'n drieën.


Gister, 31 juli.... , kwamen de gasflessen. Hèhè, eindelijk. Hadden we gedacht. Alleen gingen ze binnen kijken, zat er een dop op en geen kraantje. Die heeft erop gezeten, maar dat moest eraf toen ze de druktest deden. Theo nam de honneurs waar. Hij vroeg nog of ze dan niet gewoon 2 flessen neer konden zetten. Helaas, dat kon niet. En zo vingen we dus bot.... Kan ik er weer achteraan om een nieuwe afspraak te maken. Natuurlijk is dit heel flauw. Want als ze de flessen neergezet hadden had Ard het kraantje erop kunnen zetten, was het klaar geweest. Tenslotte was de aansluiting al goedgekeurd.
Soms heb je de neiging om uit je vel te springen.

Gelukkig hadden we gisteravond een leuke avond in de kerk. Over visie en toekomst. Uiteraard waren er niet veel mensen, zo in vakantietijd. Maar met het groepje dat er was hebben we een zinvolle en opbouwende avond gehad.

Vanmiddag lekker een poos geskyped met mijn zusje. Wat ben ik blij dat we in het digitale tijdperk leven met alle mogelijkheden van dien!


Nu nog een dagje werken, morgen gaan Ellen en Thijs logeren bij oom Herman en tante Anja. Ze hebben al cadeautjes uitgezocht voor de honden en het poesje. Alhoewel Thijs erg bang is voor de pup: stel je voor dat die tegen je opspringt. Help! Voor de rest hebben ze genoeg plannen om die dieren de komende 2 dagen te vermaken...

Geen opmerkingen: