vrijdag 30 augustus 2013

historisch!

Zo waar een historische dag. Want na 20 maanden wachten, kregen we vandaag eindelijk onze grote gasflessen. Het zou ons niet gebeuren dat het weer niet doorging. Aan het eind van de ochtend waren ze er. Toen de flessen aangesloten waren moesten ze nog even ons gasfornuis testen. Een giller, wij koken er al 20 maanden op, kleine gasfles ernaast. Ging ook best, alleen moesten we om de 2 maanden of nog sneller, de gasfles laten vullen.
Wow, wat zijn die flessen mooi 

Vorige week hadden we ineens de nieuwe meters van Aqualectra.
het oude "bouwstroombord", dat ze dan wel gewoon laten hangen

en de nieuwe meters!

Die hiermee bewezen dat ze beter werken dan Curgas! Wat dat betreft heb ik over de hele linie meer vertrouwen in Aqualectra. De rekeningen kloppen altijd. Soms is het wel eens schrikken, maar dat ligt dan niet aan hun. Natuurlijk hebben we wel vaak stroomuitval, dus er is nog wel iets te verbeteren... De administratie klopt als een bus. En dat kunnen ze bij Curgas met geen mogelijkheid zeggen.
Niet verder getreurd. Met 2 volle, grote flessen moeten we het zeker een heel aantal maanden uit kunnen houden.
Thijs heeft, als een kleine Indiaan, een boog en soort van pijl geknutseld

waarmee hij nu ijverig aan het oefenen is. Vanavond schoot hij op zijn kamer op de lego-poppetjes in de vensterbank

Het is momenteel groot feest op Curaçao: CNSJ, Curaçao North Sea Jazz. Hemelsbreed niet zo ver bij ons vandaan, zodat wij gratis mee kunnen genieten. Scheelt zo een paar honderd gulden...

Morgen doen we nog een feestje: Ellen haar verjaardag met de vrienden en vriendinnen. Het wordt mooi weer, dus een flesje zonnebrandcrème mee. Zelfs een bruin velletje kan verbranden.
en dit is een beginnende mangoboom, gewoon een pit in de grond gestopt en goed water geven. Dit is in 2 dagen uit de grond gekomen...

kijk hoe goed de nieuwe bananenbomen het doen! Hoe lang zou het duren voor hier vruchten aan komen?

Geen opmerkingen: