zaterdag 24 augustus 2013

vriendjes en vriendinnetjes

Ellen had geregeld dat ze bij haar vriendinnetje mocht spelen, vandaag. Eerst wel naar de Zeeverkenners. Daar heeft ze aan de surfplank haar buik geschaafd. O,o. Maar de leiding heeft er jodium opgesmeerd en toen ging het wel weer. Tegen half 1 had ik haar bij Zita afgeleverd. Die hebben zich weer heerlijk vermaakt.
Thijs had afgesproken met een ander jongetje dat ook hier op Blue Bay woont. Ze speelden wel vaker met elkaar bij de baai. Voor vandaag wilden ze samen spelen. Af en toe kwamen ze even aanwaaien, voor de rest zijn ze bij de baai geweest, bij dat jongetje thuis, hebben ze gegolfd... Die Thijs, een echte makamba!

De grote jongens hebben vanmorgen geholpen om te huishouden. Niet dat ze stonden te juichen, maar eigenlijk zijn ze best handig. Als je maar precies vertelt wat ze moeten doen. Verder lag er ook nog schoolwerk te wachten. Ik snap niet dat ze dat niet vrijdags doen...

Arjan had wel een leuke opdracht voor Techniek: een realistische tekening maken van een huis, van de indeling dan. Is best leuk geworden! Zulke opdrachten liggen hem beter dan die hij vorig jaar kreeg.

Ard had vanmiddag nog een vergadering van de veiligheidscommissie van Blue Bay. Voor de controle van de bewoners op het reilen en zeilen van de security. Zo lang we onze kinderen met een gerust hart over het park kunnen laten zwerven is het best veilig...
En ik heb vanmiddag mijn mailbox opgeschoond. Goed gevoel!

Geen opmerkingen: