donderdag 25 juli 2013

Kas weer Blou....


Terwijl Ard met Ellen en Thijs, Ben en Katinka, Samuël en Galina en alle kinderen lekker aan het struinen waren in de grotten van Hato, hebben Theo en ik hier hard gewerkt. Theo heeft in zijn eentje het appartement geschilderd. Ik kan zien dat hij veel geleerd heeft met zijn vakantiebaan. Geen gespetter op de ramen. Compliment! Alleen toen hij de nieuwe emmer openmaakte, en er mee ging verven, zag hij dat het een flinke tint donkerder is. Nu moet één kant van het appartement nog een keer goed om het egaal te maken. Geeft niet heel veel, de rest moet ook nog een keer. Eigenlijk staat het best heel goed, deze kleur. Het is dus de kleur van onze voorporch. Verkeerde code, denk ik....

In die tijd heb ik huisgehouden. Heel veel opgeruimd, schoongemaakt, gesopt en gedweild. En wassen gedraaid. Als ik die wasmachine was was ik hier al helemaal doorgedraaid, zo veel wordt er gewassen.
Had ik bedacht dat we geroosterde groenten uit de oven gingen eten. Was is toch te lang bezig met dweilen, groente zwart-geroosterd.... Tja, dat was niet de bedoeling.
Gelukkig had ik nog witlof liggen, hebben we dat gegeten. Ook lekker, dat wel.

Omdat Ard moest zingen vanavond kon hij niet meedoen met Machiavelli. Theo wilde wel invallen, die kent het nu ook, zag gelijk kans om te winnen. En dan niet op het nippertje, zoals ik gister. Nee, overtuigend met 10 punten verschil met nummer 2: Katinka. Ben bungelde achteraan, maar die is behoorlijk door zijn lief te pakken genomen. Morgen revanche??

1 opmerking:

Ard Vreugdenhil zei

amai... blij dat ik vort was...