vrijdag 5 juli 2013

Weekend!

Vanavond hebben we lekker frietjes gegeten bij de baai. Het is zo heerlijk om daar te zitten op die grote loungebanken. Kijk niet op van de zandbak die je op de kussens vindt... Relaxed onderuit, puntzak friet, kroket of frikandel en een fris drankje omdat het happy hour is. Een goed begin van het weekend.



Omdat het de laatste avond was dat Margriet bij ons is, kwamen Herman en Anja ook nog even langs. Margriet checkte ondertussen hoe het er voor staat morgen, bij de KLM. Ze kan alleen mee als er een plekje over is. Dat zag er niet zo gunstig uit, zodat we ter plekke samen besloten dat ze beter kan wachten tot zondag. Dan zijn er nog minstens 100 plaatsen vrij.
En dus hebben we een heel gezellige avond gehad met elkaar. Wat een lol om van alles en niks. Allerlei sterke verhalen kwamen op tafel.

Ard heeft met Ben en Katinka afgesproken dat die morgen ook meegaan naar de vlakte van Hato. Margriet ook, die was er nog nooit geweest!! Hoog tijd, dus. Al zal het een rustig rondje zijn, morgen. Geen 10 meter omhoog klimmen, en ook geen stofwolken. Zo kunnen die kleine mannen ook mee. Ben wel benieuwd of er van onze kinderen ook nog mee gaan. Wie niet wil moet mij helpen. Zo gaat dat soms.
Al hadden ze vandaag ook al het huis gestofzuigd (Arjan), een sopdoek door de kamer en over de porch gezwaaid (Ellen) en appeltjes gezocht (Thijs) die uit de boom vallen. Van die rottige, kleine, vieze appeltjes die de leguanen afkluiven en waarvan ze de pitten dan laten liggen, die vervolgens in no time ontkiemen. Daarom moeten die dingen opgeruimd worden! Dank je wel, Thijs.
uitzicht bij de prikpost op Muizenberg

prikstoel

en administratie-gelegenheid

Geen opmerkingen: