zaterdag 20 juli 2013

van alles....

Vannacht is Ard nachtwacht geweest op het kamp, 23.30 uur lichten uit en 23.45uur was alles in diepe rust! Hij kon dus zelf ook nog lekker slapen gelukkig.

Landhuis San Juan, nog in de Tulakleuren,
inmiddels wordt er weer een ander kleurtje opgesmeerd

Na een bak koffie en brunch zijn we vertrokken naar San Juan, dé Tula-site, maar wij hebben lekker genoten van de zee en het weer, Hat was eerst nog wat bewolkt en af en toe spetterde  het wat, maar het was prima om wat te lezen (Theo en Mariette) of te snorkelen en free-diven (Ard en Arjan). We waren van plannen de indianentekeningen in de grotten op te zoeken, maar het weekend-mannetje van de Erven Schotborgh vertelde gedecideerd dat hij dat niet toestond... helaas!

Arjan duikt naar beneden....

In de loop van de middag kwamen er nog twee Spaanse freedivers bij de baai, samen met ze zijn Arjan en Ard nog met een langere lijn  de zee opgegaan. Arjan heeft heel wat techniekjes aangeleerd en uitgeprobeerd en Ard is tot 18 meter diepte gekomen. Doordat ze een lijn  van 24 meter gebruikten, waren ze behoorlijk ver op zee, daar werd niet iedereen vrolijk van, maar de mannen hebben zich prima vermaakt.

We hebben een mooie grote Spotted Eagleray gezien!!

Na het eten zijn  we met Ben en Katinka en Herman en Anja naar de bioscoop geweest voor Tula, opnieuw was iedereen erg onder de indruk en liepen we in stilte de zaal uit... Na afloop hebben we nog een borrel gedronken bij De Gouverneur en samen lekker bijgekletst en zinnig nagepraat, het was erg gezellig met de (oud)buurtjes zo!

Geen opmerkingen: