zondag 6 april 2014

Oeps...

Vanmorgen zijn we na de kerkdienst op bezoek geweest bij Anton en Henriët, vrienden uit de kerk. Ze zijn verhuisd en het werd hoog tijd om eens bij hun te gaan kijken in hun nieuwe huis. Wow, heel mooi! Groot, ruim, grappig ingedeeld en, voor onze kids niet onbelangrijk: met een zwembad. Ze gingen zonder protesteren mee...
Alleen waren we een beetje vergeten om ze in te smeren. Oeps, verbrande ruggen. Dus die heb ik vanavond flink ingesmeerd. Onder protest, dat wel. Thijs en Ellen vinden het heerlijk als ik hun rug en de rest lekker insmeer, maar Theo en Arjan zijn daar eigenlijk niet meer van gediend.



We hebben dus een heerlijke dag gehad. Baby Kyra een beetje vertroeteld, Ellen heeft hun kleine mannetje bezig gehouden. De jongens van Anton en Henriët zijn een tikkeltje jonger dan die van ons, dus dat is dan wel stoer. Spelletjes in het water, met de bal overgooien, achter elkaar aanzitten (totdat Thijs over de grond schuift en het minder leuk is...)
En nog een spelletje Koehandel. O ja, zo leuk was dat! Tijd om ons eigen spel weer op te zoeken. Van de week maar eens hier thuis gaan spelen.

Nu nog de voorbereidingen voor de verjaardag van Theo, komende woensdag. 18 jaar, een heuglijke gebeurtenis!

Geen opmerkingen: