zondag 13 april 2014

zondagavond

We zijn net thuis van de wijkkring, waar we met het hele gezin geweest zijn. Ook de jongsten zijn tot het einde toe gebleven, zodat we alles mee konden maken. Anja had een hele tafel vol hapjes en gerechten staan, zodat we eest heerlijk konden eten. Daarna hebben we met een hele grote groep (bijna helemaal compleet) het thema besproken. Het was een goed samen zijn. We hadden twee bekende gasten, Geke en Johan Kingma, jawel uit Zeewolde. en ook een nieuw stel is an=angeschoven en doet enthousiast mee.

Vanmorgen hebben we de stage opvang geombineerd met ander bezoek bij ons te gast gehad. Het was geen grote groep, maar we hebben het gezellig en goed gehad met elkaar.

Helaas heeft de computer van Arjan het begeven, afgelopen vrijdag. Erg zuur en onhandig als je wel heel veel van computers houdt en er dagelijks uren mee bezig kan zijn.... Nu is hij maar aan de slag gegaan om verschillende lanceerinstallaties te bouwen met pvc buizen en zo, knap ingewikkeld, maar het werkt!

Al met al hebben we zo dus weer een zondag achter de rug met verschillende activiteiten, nu is het de hoogste tijd om naar bed te gaan.
Gisteren was het er niet van gekomen een blog te schrijven, we waren druk met heel andere dingen die de aandacht vroegen. Morgen gaan we daar weer mee verder, na deze zondagse rustdag.

Geen opmerkingen: